Market Watch: Bitcoin tilbage på $ 15K, da kryptomarkeder mistede $ 30 milliarder dollar efter Bidens sejr

Joe Bidens officielle sejr har drevet kryptomarkedet sydpå. På trods af en god genopretning tankede Bitcoin tanken under $ 15.000, mens altcoins blev begravet i rødt.

Det officielle valg af Joe Biden som den 46. amerikanske præsident resulterede i en skarp næse for Bitcoin og resten af kryptokurrencymarkedet. Mens BTC dumpede til et lavt niveau af $ 14.350 på det laveste på lørdag, mistede den samlede markedsværdi næsten $ 30 milliarder på et tidspunkt i går.

Bidens valg kørte BTC ned?

Den sidste uge har været ret imponerende for Bitcoin. Den primære kryptokurrency gik ind på valgdagen den 3. november på omkring $ 13.300. Usikkerheden, der fulgte, førte aktivet til et nyt årligt højdepunkt på næsten $ 16.000. Dette var også det højeste prisniveau, BTC havde registreret siden januar 2018.

Efter sit højdepunkt trak Bitcoin sig lidt tilbage, men fortsatte med at handle over $ 15.000-mærket. Situationen ændrede sig imidlertid i går, efter at den officielle meddelelse brød ud, at den tidligere vicepræsident Joe Biden har slået den siddende amerikanske præsident Donald Trump og træder ind i kontoret i januar 2021.

Som CryptoPotato rapporterede , reagerede BTC med en kraftig prisnedgang , hvilket resulterede i en intradag-lav på $ 14.350 (på Bitstamp). En klassisk begivenhed „køb rygte, sælg nyheder“.

Bitcoin har genvundet de fleste af sine tab siden da og flirter i øjeblikket med niveauet på $ 15.000. Ikke desto mindre er dette stadig et fald på 3% på en 24-timers skala.

Bare en dag efter kortlægning af imponerende dobbelt- og endda tredobbeltcifrede prispumper er de fleste altcoins faldet mod deres USD-værdi.

I går sprang Ethereum til sin nye højde siden begyndelsen af september på $ 470. I de følgende timer drog ETH til $ 425. Selvom det er steget tilbage til $ 440, er ETH stadig nede med næsten 5%.

Ripples fald er ens på en 24-timers skala, og XRP kæmper for at forblive over $ 0,25

Bitcoin Cash (-5%), Binance Coin (-4%), Chainlink (-8,5%), Polkadot (-8,5%), Cardano (-8%) og Litecoin (-7%) er alle dybe i rødt .

Som forventet har altcoins med lavere cap vist endnu højere volatilitet. Energy Web Token er faldet med 12%, ABBC Coin (-11%), Solana (-10,5%), Compound (-10%), Algorand (-10%) og Ren (-10%) har alle mistet dobbelt- cifret procenter.

Samlet set er den kumulative markedsværdi af alle kryptokurrencyaktiver tanket fra $ 450 milliarder til $ 433 milliarder. Desuden viste den 423 milliarder dollars for blot et par timer siden.