Biden vs. Trump: Kuka on parempi Bitcoin Bro?

Yhdysvaltain tulevissa presidentinvaaleissa on tulossa useita mahdollisia seurauksia eri aloille, kun demokraatit pyrkivät kaatamaan Donald Trumpin ja hänen republikaanipuolueensa. Kryptovaluuttatilassa on myös melko suuria seurauksia, koska jokaisella ehdokkaalla on erilainen lähestymistapa laajaan tilaan.

Bloomberg on kiistänyt, että uuden presidentin valinta Joe Bidenissä olisi voitto Bitcoinille yleensä, mutta vähemmän sellaiselle tilalle kuin DeFi. He ovat myös lisänneet, että Trumpin salauskäytännöt ovat olleet pääosin irti huolimatta hänen surullisesta twiittinsä kryptovaluutta vastaan.

Viimeisin Bloombergin salausuutiskirje väittää, että Joe Bidenin valinta Yhdysvaltain presidentiksi toisi suuremman Bitcoin Up(BTC) käyttöönoton, mukaan lukien potentiaalinen pörssissä käydyn rahaston hyväksyntä.

Lisää harkittavaa

Bitcoin ja yleinen kryptovaluuttatila pakottavat tiensä huomioon sääntelyviranomaisten sekä korkean tason ministeriöiden keskuudessa, ja kun vaalit ovat horisontissa, seuraavat neljä vuotta näkevät selvästi, kuka koskaan voittaa, on taisteltava avaruuden kanssa enemmän, ja omalla tavallaan.

„Joe Bidenin mahdollisen puheenjohtajakauden tulisi kiittää Bitcoinin hinnan lisäarvoa mielestämme. Uusi johtajuus voi muuttaa Trumpin hallinnon käytännön politiikkaa – laajempien salausmarkkinoiden vahingoksi – ja työntää esikoisen vertailuarvoa kohti valtavirtaa parantamalla ETF: n mahdollisuuksia „, Bloomberg selittää.

On kuitenkin myös toinen puoli, jossa kirjoittaja toteaa, että samat voimat haittaavat DeFin kasvua. Molemmat johtopäätökset perustuvat olettamukseen, että „demokraattinen pyyhkäisy“ mahdollistaisi salaustilan suuremman sääntelyn.

DeFi-tila on räjähtänyt tänä vuonna täysin sääntelemättömässä ympäristössä. Ei ole sattumaa, että KuCoin-hakkeroinnin takana olevat tekijät ovat pesineet laittomat tulonsa suurimman hajautetun vaihdon, Uniswapin kautta.

Bitcoin nousee aina

Yhdysvaltojen vaaleilla on suuressa asiainjärjestelmässä vaikutus salaustilaan, mutta se ei todennäköisesti haittaa liikaa kasvua tai laajentumista.

„Bitcoinin hinta nousee jatkuvasti riippumatta siitä, kuka on valittu presidentiksi, mutta maltillisesti“, lisättiin huomautus. „Näennäisesti pysäyttämättömät trendit Yhdysvaltojen velassa suhteessa BKT: hen, määrällinen keventäminen (QE) ja lisääntyvä Bitcoin-hajautusaste osoittavat salaushinnan, joka todennäköisesti jatkaa etenemistä seuraavan presidentin hallinnon aikana. Noin puolet 1 400%: n voitosta vuoden 2016 äänestyksestä saisi Bitcoinin hinnan kohti 80 000 dollaria vuonna 2024. „