Analytiker Michaël van de Poppe skitserer vigtige niveauer

Analytiker Michaël van de Poppe skitserer vigtige niveauer, der skal overvåges efter Bitcoin og Ethereums store breakouts

Populær erhvervsdrivende og kryptostrateg Michaël van de Poppe afslører de vigtigste prisniveauer, som han mener vil bestemme Bitcoin og Ethereums kortsigtede skæbne.

I en ny YouTube-video fortæller Van de Poppe sine abonnenter, at mens han er langsigtet bullish på Bitcoin, er der kritiske supportniveauer, som flagskibskryptovalutaen skal have Crypto Cash på kort sigt for at fortsætte sin opstigning til højere højder.

”Den højere tidsramme for Bitcoin viser et meget massivt træk. Det viser, at vi også har meget mere at vinde, og det viser, at Bitcoin-boblen i 2017 bare var minimal, da vi i øjeblikket er i den virkelige store supercyklus …

Jeg foretrækker at holde dette niveau her mellem 47,5 og 48,4 for support. Hvis det opretholder støtte, fortsætter vi højst sandsynligt med at slibe, og derefter er de målzoner, som jeg har beskrevet – $ 53.000 og $ 63.000 – meget sandsynligt at blive ramt. ”

Hvis niveauet på $ 47.500 går tabt, siger Van de Poppe, at BTC sandsynligvis er på vej mod syd mod $ 44.000. Derefter mener den erhvervsdrivende, at aktivet enten vil springe længere ned og gentest $ 38.000-niveauet, eller det vil bryde op mod tidligere modstand omkring $ 48.000-området.

Hvad angår Ethereum og altcoin-markedet generelt, bemærker Van de Poppe, at deres bevægelser ser ud til at følge Bitcoin for nu.

“Hvis Bitcoin begynder at rette, vil altcoins sandsynligvis korrigere mere … Niveauet for at se på Ethereum er denne zone her, mellem 0,0295 og 0,032 sats. Hvis det holder, får vi endnu et højere lavpunkt. Dybest set ønsker du ikke at se det falde nedenfor. 0,025 sats. Men hvis vi kommer ind i disse regioner, er jeg ivrig efter at kigge efter en ny lang post på Ethereum, og jeg er ivrig efter at mistanke om, at … vi vil gøre en stor pause senere på året. „

Den erhvervsdrivende forudsiger, at hvis Ethereum har de ovennævnte priser, kan den nå op på $ 4.000 – $ 5.000 i sommer

Van de Poppe forventer, at Bitcoin-dominansdiagrammet vil se en korrektion i løbet af de næste 4-5 uger, hvilket får altcoins til at lide i deres BTC-par indtil foråret.

”Det kan tage tre til fire til fem uger, indtil vi kommer ind i dette område her for Bitcoins dominansdiagram (68,21). Det er det øjeblik, du vil ønske at udsætte dig selv for altcoins igen. ”